Καλωσήλθατε στην εταιρεία μας

S+A Formula/PANAGIOTIS SPANOUDIS


Η εταιρεία S+A Formula δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Γ.Ν.ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ και ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσία στην ελληνική αγορά.

Στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση βιομηχανικών λειαντικών, εργαλείων και αναλωσίμων καταξιωμένων οίκων της διεθνούς αγοράς όσον αφορά την επεξεργασία του μετάλλου-ξύλου-μαρμάρου στα στάδια της Κοπής, Κάμψης, Συγκόλλησης και Λείανσης ανάλογα με το υλικό.

Η επίτευξη του στόχου μας στηρίζεται στις συνεργασίες με πρωτοπόρες εταιρείες του εξωτερικού, ανάμεσα στις οποίες είναι  CIBO, SAIT, RUCOS, LIEPERT, UNIPOL, CALFLEX-CTA, OPTIMUM, ERCOLINA, GRIT, EWM, Rehm, Milwaukee, Metabo.


H εμπειρία μας εδώ και είκοσι χρόνια στον χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών μας έχει δώσει την τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να προτείνουμε την ιδανική φόρμουλα για κάθε βιομηχανική απαίτηση στην Κοπή, Κάμψη, Συγκόλληση και Λείανση.

Η σταθερή προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και η συνεχής ενημέρωση τους πάνω στα νέα προϊόντα και τρόπους επεξεργασίας, μας έχει καταστήσει τον πιο αξιόπιστο και πιο δυναμικό συνεργάτη τους.


Η παρακολούθηση διεθνών εκθέσεων από μέρους μας και η έντονη συμμετοχή μας σε τοπικές εκθέσεις του κλάδου, μας δίνουν μία συνεχώς αυξανόμενη δυναμική εξειδίκευσης.


Mε τη μακρόχρονη πείρα μας και την επαφή μας με τους Ευρωπαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και αναλωσίμων αλλά και την επαφή μας με τον τελικό χρήστη, έχουμε την ικανότητα να  προσφέρουμε τα πλέον κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες της αγοράς.


Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές επώνυμα προϊόντα σε άμεση διαθεσιμότητα με κορυφαία ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.Αυτό εκφράζει τη φιλοσοφία μας και είναι η φόρμουλα για: Διαθεσιμότητα, Ποιότητα και Τιμή.

Αντιπροσωπεύουμε με αποκλειστικότητα τις εταιρείες CIBO, SAIT, RUCOS, CARFLEX-CTA στην Ελλάδα και στην Κύπρο.


Στην ιστοσελίδα μας αλλά και στην Έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η οποία συνεχώς διευρύνεται.

Κορυφαία Προϊόντα

Copyright © 2014 S & A Formula - P.Spanoudis - All Rights Reserved
powered by Number 5 Media